Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Zeilboot met een POMPJE!
Zeilboot met een POMPJE!

Zeilboot met een POMPJE!

Woensdag 20 maart 2013

Juist ja: het is een zeilboot om op te pompen.... of toch een inflatable waarmee je kunt zeilen. Anyway, wat de DinghyGo ook is het is in alle gevallen een leuk ding om jezelf prima mee te vermaken.

 

De DinghyGo is multifunctioneel. Het is eigenlijk de ideale volgboot. Stel je bent lekker weg met je schip, hebt een prachtige ankerplek gevonden en wil nog even aan de wal wat boodschappen doen, flesje wijn enzo, je kent dat wel. Je pakt de DinghyGo, hangt er een BBM of Electromotor achter en je hebt een prima bijboot. Leuker wordt het wanneer je nog even zin hebt om eens lekker actief te zijn. Je zet de mast erop (staat binnen een paar minuten) en zeilt heerlijk op je gemak een stukje. Best of both worlds zeggen we dan. Wanneer je jouw bijboot wilt vervangen of gewoon een makkelijk bootje wil hebben puur voor de fun, denk eens aan dit grappige ding.

 

Je bent al eigenaar van een DinghyGo voor slechts € 2.499,- incl. BTW en vaarklaar. Bestellen en meer informatie over de boot vind je op www.dinghygo.nl Let op: zondag 31 maart (1e Paasdag) proefvaartdag in Grou!!!!!

 

Leuk Ding(hygo)!

 

 

foto's met dank aan DinghyGo