Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
HILARISCH: met je badkuip de wereld door!
HILARISCH: met je badkuip de wereld door!
HILARISCH: met je badkuip de wereld door!

HILARISCH: met je badkuip de wereld door!

Vrijdag 22 maart 2013

Kijk dit is nou precies waarom watersport zo'n fenomenale hobby is. In geen enkele andere branche kom je zoveel leuke, maffe, vreemde, soms ook belachelijke, grappige, handige en aparte producten tegen. Het volgende product verenigt al het voorgaande in 1 vaartuig: de HotTug. Ziet er uit als een varende hottub zul je zeggen..... is het ook!

 

Hilarisch varen met de HotTug!

 

Het leuke aan de HotTug is dat je 2 dingen die super relaxend werken combineert. Immers: van varen wordt je rustig en van lekker badderen idem dito. Hoe briljant is dit? Wij menen dat iedere gestresste bankdirecteur verplicht een HotTug van de zaak dient te hebben, scheelt ons toch al gauw een paar miljard aan overheidsgeld. Zit je aan de tranquillizers? Stop er maar mee: koop of huur een HotTug en je bent voortaan de rust zelve.

 

Wanneer je de HotTug inzet waar hij primair voor bedoeld zal zijn, met een paar vrienden en vriendinnen de grootste lol hebben, zal dit scheepje (want zo betitelen wij hem wel) je zeker niet teleurstellen. Dat je er niet de Waddenzee mee moet oversteken lijkt ons duidelijk: NIET DOEN! Dat je lekker op je gemak een vaartje afzakt met een drankje erbij lijkt ons logischer. Even in het kort hoe het werkt: het is dus echt een varende badkuip die middels een gezellige houtkachel zo'n 2000 liter water in no time verwarmd naar 38 graden. Motortje erachter en varen maar. Meer is het niet. Lol gegarandeerd, veel bekijks ook en zoveel leuker dan een standaard sloep ofzo.....

 

Helemaal nieuw is de HotTug niet maar wij willen hem toch even met je delen. Meer info en vooral WAAR JE HEM KUNT HUREN vind je op de HotTug site: www.hottug.nl HUREN DAT DING!

 

 

foto's met dank aan HotTug