Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Menken Maritiem Voorjaarsshow!
Menken Maritiem Voorjaarsshow!

Menken Maritiem Voorjaarsshow!

Vrijdag 12 april 2013

Op zoek naar een sloep? Op zoek naar een sportboot? Op zoek naar een zeewaardige kruiser? Ja misschien zelfs op zoek naar een weekendkruiser? En.... nog even nix te doen dit weekend? Kom dan vandaag (vrijdag 12 april) of morgen/overmorgen naar de Voorjaarsshow bij Menken Maritiem in Ter Aar.

 

Waar? In Ter Aar!

 

Menken Maritiem organiseert samen met Vedette Jachtbouw op 12, 13 en 14 april dus een Voorjaarsshow. Openingstijden op vrijdag (vandaag) tot 21.00 uur en zaterdag & zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Wat cool is: je wordt per boot van de ene naar de andere locatie vervoerd, kun je direct even proefvaren. Natuurlijk zijn er diverse schepen aanwezig, van sloep tot sportboot en ga zo maar door. Wat te denken van de Piet Hein Sloep, een CAB of een Hudson.... ze zijn er allemaal.

 

- Proefvaren is uiteraard mogelijk!

- Voorraad schepen leverbaar dus kom met de taxi en vaar met je nieuwe boot naar huis!!!!!

- Verhaaltje van Jan Haasnoot die middels humor en anekdotes je absoluut zal boeien

 

En meer..... sowieso een leuke attentie voor iedere bezoeker..... Dus als je je pinpas vergeten bent om die boot direct aan te schaffen kun je thuis toch bewijzen dat je bij Menken bent geweest middels je attentie. Is over nagedacht! Meer info en waar je moet wezen vind je op www.menkenmaritiem.nl of op www.vedette.nu Moet je heen!

 

 

 

foto's met dank aan Menken Maritiem