Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Verslag bezoek Yacht and Lifestyle Hindeloopen!

Verslag bezoek Yacht and Lifestyle Hindeloopen!

Maandag 22 april 2013

Het was niet te missen, het Yacht and Lifestyle event dat afgelopen weekend in Hindeloopen werd georganiseerd door Jachthaven Hindeloopen. Natuurlijk is Happy Sailor wezen kijken, is toch altijd weer verrassend zo'n nieuw event, of niet?

 

Boten en Lifestyle, het hoort bij elkaar!

 

De combinatie tussen boten en lifestyle is een goede. Mannen kijken bootjes, vrouwen naar andere dingen..... noem het lifestyle items. Ondergetekende had zijn vriendin meegenomen en zij vond met name de aanwezige fashion items véééééél interessanter dan de aanwezige boten. Nu moet ik haar daar wel een beetje gelijk in geven. Het botenaanbod was voor NIET zeilers met een gemiddeld budget te verwaarlozen. Voor zeilers daarentegen was er meer dan veel te zien. Op zich natuurlijk super (ben zelf ook een zeiler) maar ik kan me voorstellen dat een motorbootvaarder zoiets gehad zal hebben van 'Wat doe ik hier?' Opvallend was ook dat er GEEN sloepen waren. Je kunt ze leuk vinden of niet maar bij een presentatie van de watersportbranche uit het Noorden (wat toch de doelstelling van het event is) horen sloepjes er wel een beetje bij.......

 

Maar goed, voor een eerste keer moeten we wel zeggen dat het allemaal PIEKFIJN geregeld was. Van het parkeren tot de VIP behandeling en van de documentatie tot de verzorging/aankleding van het terrein: ALLES TOP! Wij hebben genoten van het mooie weer, de gezellige sfeer en de diverse aanwezige stands. Ook de opkomst was zeer GOED te noemen, meer dan 3.000 watersporters hebben dit weekend het Yacht and Lifestyle Hindeloopen event bezocht. Veel bezoekers hadden hun kids meegenomen die zichzelf prima vermaakten op o.a. het aanwezige luchtkussen en de Pipokar.

 

Conclusie! Dit nieuwe initiatief is een hartstikke leuke manier om het seizoen te beginnen. Door het gevarieerde aanbod aan lifestyle producten en de aanwezige schepen is er een mix ontstaan die gewoon succesvol is. Dit laatste blijkt ook wel uit het aantal daadwerkelijk verkochte items tijdens het event. Het gaat wat ver om te stellen dat we met z'n allen uit de economische dip zijn gekropen dit weekend maar feit is wel dat veel watersporters de oproep van Premier Mark Rutte tot meer consumptie ter harte hebben genomen..... Den Haag ook weer blij.

 

Wij feliciteren Jachthaven Hindeloopen met dit geslaagde event en verheugen ons op volgend jaar. Het complete verslag inclusief fotoreportage lees je in Happy Sailor nummer 1 (verschijnt eind mei). Mis hem niet, sluit voor 1 tientje een abonnement af en ontvang Happy Sailor Magazine 4 x per jaar in de bus: http://www.happysailor.nl/abonneren/

 

Meer info over dit event vind je op www.yachtandlifestylehindeloopen.nl