Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Heb jij de BROEK aan?
Heb jij de BROEK aan?
Heb jij de BROEK aan?
Heb jij de BROEK aan?

Heb jij de BROEK aan?

Zaterdag 27 april 2013

Kijk dit is nou eens iets waar de mannelijke lezers van Happy Sailor Magazine wat aan hebben: North84. Een modemerk gespecialiseerd in broeken voor mannen. Nu kun je tenminste thuis hardop zeggen dat jij de broek aan hebt.... althans die van North84 dan, want die is er alleen voor jou.

 

Ik heb de BROEK aan!

 

Jij ook? Nog niet? Dan moet je daar toch echt verandering in brengen. De collectie van North84 ziet er niet alleen supergoed uit, het is ook nog eens kwalitatief dik in orde. Er zijn winkels zat in Nederland waar je de broek aan kunt trekken. Het verhaal achter North84 is ook nog eens OK. Een paar vrienden hebben in 2012 een zeiltocht naar Denemarken gemaakt (mooiste zeilgebied buiten Nederland in Europa) alwaar een idee geboren werd. Een jaar later is de collectie 2013 een feit en heeft North84 door het hele land verkooppunten. Knap in zo'n korte tijd!

 

Wat nog meer knap is.... Sterker nog: wat nog meer SUPERKNAP is.... Sterker nog: wat het KNAPSTE van het KNAPSTE is: de heren bij North84 hebben het LEF om de nieuwste tocht van Henk de Velde (Pakijs 2013) te sponsoren. Ze zijn hoofdsponsor en tonen daarmee aan als nieuw merk meer in hun mars te hebben dan de gevestigde orde.... HULDE DAARVOOR namens het Happy Sailor team en al onze lezers (als we dat zo mogen stellen).

 

Kortom: doe die BROEK aan, you never looked better on deck! Voor de mannen onder ons de uitgelezen mogelijkheid alle foute ribbroeken in de textielbak naar Afrika te sturen, weg ermee. Zouden ze ook de lastige broekmaat 32/32 hebben (de maat van de auteur van dit artikeltje), we gaan het testen bij een shop hier in de buurt.

 

Meer weten over North84 en hun collectie: www.north84.nl Meer over Henk de Velde en zijn Pakijs2013 expeditie lees je op de site van Henk de Velde zelf: www.henkdevelde.com (zou Henk ook een North84 aan hebben op zijn reis??!?!??!?)

 

 

foto's met dank aan North84 - foto4 Henk de Velde op zijn Jacht