Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Facebook voor Boten!
Facebook voor Boten!
Facebook voor Boten!
Facebook voor Boten!

Facebook voor Boten!

Donderdag 2 mei 2013

Social Media zijn nog steeds inmens populair. Van Facebook tot Twitter en van YouTube tot Instagram, je kunt er NIET meer omheen inmiddels. Nu is dat over en weer wauwelen natuurlijk van tijd tot tijd hartstikke leuk en onderhoudend. Daarnaast heeft bijvoorbeeld Twitter een enorme nieuwswaarde. Veel scoops worden het eerst gemeld op Twitter doordat dit medium snel in te zetten is.... even typen op je Smartphone en le voila: de wereld weet het.

 

Nadeel van al die Social Media toepassingen is dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Teveel aanbod, teveel content en teveel mensen die denken dat ze interessant en vooral ook belangrijk zijn. Not Nice! Nu is er sinds een jaar of 2 ook een Social Media platform speciaal voor watersporters en hun boten: BOOTNETWERK!

 

Bootnetwerk.nl: de 100% GRATIS Facebook voor BOOTJES!

 

Op Bootnetwerk kun je een profiel aanmaken om daar vervolgens met gelijkgestemden (watersporters dus) ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te sturen, naar andersmans bootjes te kijken, gewoon even lekker chatten of wat dan ook. Alle mogelijkheden van bijvoorbeeld Facebook als vriendjes toevoegen kan ook op Bootnetwerk.... alleen dan in een 100% vaarsetting. Wat te denken van je eigen vaarvideo plaatsen? Geen voetbal, Geen mode, Geen loterijen, Geen prietpraat, alleen pure BOOTINFO! Dat de buurvrouw van drie hoog achter een drievoudige Hernia heeft interesseert eigenlijk helemaal niemand, dat lees je dan ook niet op Bootnetwerk. Op Bootnetwerk gaat het over varen, bootjes en onderhoud!

 

Middels je eigen profiel dat je helemaal naar eigen inzicht kan indelen maak je kennis met andere watersportliefhebbers in een rustige 100% GRATIS en 100% Watersport gerelateerde omgeving. Op de foto's hiernaast zie je de Homepage met daaronder een voorbeeld profiel. Daar weer onder zie je hoe je jouw mooiste vaarfoto's kunt delen en helemaal onderaan hoe je filmpjes gepresenteerd worden. Die filmpjes kunnen zelfs op de homepage van Bootnetwerk worden gepubliceerd!

 

Op dit moment zijn er al veel profielen aangemaakt en trekt de site dagelijks aardig wat bezoekers. Meld je daarom ook aan en deel jouw mooiste vaarmomenten met de rest van de watersportwereld. Wie weet ontmoet je online die collega watersporter die net even weet hoe je jouw motorprobleempje kan oplossen of die een gouden tip heeft over een mooie vaarroute. Kan allemaal en Kost NIX!

 

Check www.bootnetwerk.nl en meld je aan, is NICE!

 

 

 

 

foto's met dank aan Bootnetwerk.nl