Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Kennen jullie de Molokini al?
Kennen jullie de Molokini al?
Kennen jullie de Molokini al?
Kennen jullie de Molokini al?

Kennen jullie de Molokini al?

Maandag 13 mei 2013

Wie van jullie kent de Molokini al? Wij moeten eerlijk gezegd bekennen er nog NOOIT van gehoord te hebben.... tot nu dan. De Molokini is eigenlijk niets meer dan een transparante kano. Simpel zat. Einde bericht..... of toch niet?

 

Leuke vaarbeleving voor weinig geld!

 

Om maar direct over de centjes te beginnen, zo'n doorzichtige kano kost je € 1.999.95 (zeg maar 2 ruggen). Is niet veel voor iets unieks... wel weer veel geld voor een kano maar goed: wie heeft er nou een tranparante boot? Niemand! Het aardige aan de Molokini is dat je door de bodem heen kunt zien wat er onder je boot gebeurd. Dat dit in vaargebieden met helder water mega moet zijn is natuurlijk logisch. Picture this: je peddelt over de Middelandse Zee, zonnetje op je hoofd, relaxed je zwemkleding aan en ineens zie je een school vissen onder je door zwemmen..... Dat moet toch een heerlijke belevenis zijn?!?!? Je zult een gevoel krijgen dat je over het water zweeft... of zoiets.

 

Zo'n Molokini is gemaakt van Polycarbonaat (plastic dat ze ook gebruiken in bijvoorbeeld kogelvrij glas). Direct is je boot ÜBERCOOL: hij is kogelvrij. Meteen naar Somalië peddelen (is prachtig helder water daar) en een beetje die Piraten daar dissen. Zodra ze het vuur openen rol je de kano om zodat je er veilig onder kunt liggen. DIKKE VINGER PIRAATJES! Wat zullen ze daar woest zijn. Verder zorgt het aluminium frame voor voldoende stevigheid en doordat dit materiaal licht is kun je de Molokini prima op het dak van je auto vervoeren. Hij is er in een 1 en 2 persoonsuitvoering en kan binnen 2 weken al bij jou in de bus (afgeleverd worden). Mits die prutsers van Post.nl je pakketje niet zoek maken (hele diepe zucht).

 

Heb je er zin in gekregen? Op http://www.megagadgets.nl/clear-blue-hawaii-molokini.html kun je hem bestellen.

 

 

 

 

Foto's met dank aan Toxel.com