Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Vaartest: Silent Ship 23!

Vaartest: Silent Ship 23!

Donderdag 23 mei 2013

Boten zijn er natuurlijk niet om alleen maar over te praten..... Gevaren MOET er worden. Daarom test Happy Sailor Magazine in iedere editie een leuke en bovenal interessante boot. Dit kunnen zeiljachten zijn maar ook opblaasboten, sloepen, tenders, speedboten, kruisers..... waterfietsen etc. etc. Wij varen met alles, maakt niet uit. Varen is altijd FUN dus TESTEN is dat minstens ook. In iedere uitgave een vaartest..... die net als Happy Sailor net even anders zal zijn!!!!!!

 

In de eerste editie van Happy Sailor Magazine die in juni verschijnt (lekker snel al) varen we met een boot waarvan we 10 jaar geleden nog dachten dat deze serie schepen NOOIT zouden bestaan: een elektrische boot!

 

Vaartest 1: Silent Ship 23

 

Een elektrische varend schip dus. Eerder hebben we al eens op onze site elektrische auto's een beetje belachelijk gemaakt. De leverancier van de Silent Ship 23, De Stille Boot uit Heeg, merkte toen op dat het allemaal wel mee viel en dat elektrische voortbeweging echt de toekomst is. Wij lopen niet weg voor een andere mening, vandaar ook de Silent Ship 23..... En natuurlijk omdat het een onderscheidende boot is die lekker anders durft te zijn.

 

Lees de Vaartest in Happy Sailor Magazine nummer 1 (verschijnt juni). Je kunt het magazine GRATIS afhalen bij een van de deelnemende Jachthavens of heel luxe en easy thuisgestuurd krijgen voor maar 1 tientje per jaar (goed kratje bier kost meer). Neem een abonnement en ontvang direct ook nog eens de drijvende flessenpost sleutelhanger helemaal voor nix.

 

Aanmelden kan hier: http://www.happysailor.nl/abonneren/

 

 

 

foto met dank aan De Stille Boot