Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!
100% Dutch quality: ZINDER!

100% Dutch quality: ZINDER!

Dinsdag 30 juli 2013

Heel even komen er nu van die gevoelens bovenborrelen die we ook hebben bij een WK of EK voetbalfinale. Heel even worden we chauvinistisch met z'n allen. Heel even voel je jezelf enorm trots op dat kleine maffe landje daar aan de Noordzee. Heel even....... totdat die nieuwste belastingaanslag op de mat ploft..... Dat kortstondige gevoel van euforie om Nederlander te zijn pakken ze je echter niet meer af met dank aan ZINDER!

 

Zinder Boats: 100% Nederlands in kwaliteit en Design!

 

De Zinder, of helemaal compleet: de Zinder 880, is een nieuwe volledig in Nederland ontworpen, gebouwde en afgebouwde tender. Hij was voor het eerst te zien op de Sloepenshow in Lelystad en is inmiddels ook gewoon te bestellen. Waarom zou je een Zinder 880 bestellen vragen wij ons dan af? Kijkend naar de boot en de filosofie erachter kunnen we direct al een aantal aankoop redenen opnoemen. Design is daar 1 van. Wat ziet deze boot er lekker strak uit. Geen gedoe met onnodige opsmuk en onzinnige bedenksels om maar onderscheidend vermogen te creëren, deze tender is heerlijk to the point qua uiterlijk.

 

Nog een reden is natuurlijk dat het een Nederlands kwaliteitsproduct is. Door de boot volledig in eigen land te bouwen is het voor de werf appeltje/eitje om de kwaliteit vanaf het eerste moment in de gaten te houden. Geen gedoe met beschadigingen in zeecontainers ofzo of nog erger: een dronken Roemeen die ergens bij het inlamineren van de romp voor de lol en omdat niemand er toch over valt eens lekker wat luchtbellen toevoegd aan je romp..... zal je bij Zinder niet gebeuren. De afwerking is van een hoog niveau en in combinatie met het strakke design ziet het er allemaal TOP uit.

 

Wat wij bij Happy Sailor ook leuk vinden is de configurator op de site van Zinder. Je kunt heel makkelijk je eigen Zinder in elkaar zetten qua kleuren. Er zijn veel mogelijkheden waardoor jouw boot tamelijk UNIEK kan zijn. Werkt erg goed!

 

Het comfort is als van een echte tender. Ruime banken, keukentje met stromend water, vooronder met toilet en slaapplek en alles wat er nog meer bij een tender hoort. Het is allemaal wat stoerder als bij een sloep al is dit natuurlijk wel simpelweg een kwestie van smaak. De een vind een sloep met de overnaadse vormen megastoer, een ander houdt dus weer van het strakke van een tender. Varen zal deze Zinder 880 als de beste. Het is een aluminium boot met een niet al te hoge rompvorm die als een mes door het water zal scheren bij hoge snelheden..... NICE, als je er van houdt.

 

Nog meer HOSANNA? Over de boot niet, die is gewoon OK. Wat wij als uitgever en daarmee ondernemer HOSANNA vinden is dat Zinder Boats gewoon lekker zijn middelvinger opsteekt tegen de crisis. Iedereen is maar bang om iets te doen, broekpoepers zijn het.... hand op de knip want je weet maar nooit? LOSERS in hoofdletters zijn het. Neem een voorbeeld aan Zinder Boats! Die batsen midden in de crisis een prachtige boot op de markt en zullen daar ongetwijfeld succes mee hebben (althans dat zou wel fair zijn, immers moed moet beloond worden - nietwaar?). Wij worden blij van Zinder en al helemaal wanneer we op hun Zite (moet natuurlijk site zijn maar we laten ons nu even schaamteloos gaan) met die configurator lekker zo'n Zindertje in elkaar aan het prutsen zijn, geweldig!

 

Ben jijzelf inmiddels ook enthousiast geworden en wil je meer weten over de Zinder 880 en haar mogelijkheden, ga dan naar www.zinderboats.com en zet je eigen Zinder in elkaar.... het wordt een Zinderende Zomer........

 

 

 

 

foto's met dank aan Zinder Boats