Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Eindelijk naar Kampen: Sail Kampen 2014!
Eindelijk naar Kampen: Sail Kampen 2014!

Eindelijk naar Kampen: Sail Kampen 2014!

Woensdag 8 januari 2014

Wij van Happy Sailor zijn verzot op events met de naam Sail. Sail Amsterdam, Sail Den Helder, Sail Harlingen (The Tall Ship Races), Sail de Ruyter en natuurlijk ook Sail Kampen. Het mooie van een Sail is dat je op één locatie talloze fraaie schepen kunt zien en alles wat daarbij hoort. De eerste Sail waar wij heengaan voor nu is Sail Kampen. Kom ook!

 

Sail Kampen 2014: van 18 t.m. 24 april!

 

Kampen is zo'n stad waar je eigenlijk nooit komt..... en dat is zonde. Kampen is een pareltje aan de IJssel en een van de Hanzesteden. Een stad met een sfeervol centrum, een fraaie kade en prachtige ligging in de rivierendelta. Daarom is Sail Kampen een mooie gelegenheid om Kampen eens te bezoeken. Lekker bootjes kijken, genieten van de sfeer, hapjes, drankjes en wat al niet meer.

 

Het programma van Sail Kampen 2014 is nog niet helemaal ingevuld maar wat we al wel weten is dat Nederlands beste band 'De Dijk' gaat optreden en dat er tig fraaie schepen zijn waaronder natuurlijk de Kogge van Kampen (heb je die ook een keer in het echt gezien). Het evenement kent voor elk wat wils en als je alles gezien hebt kun je prima uit eten in de binnenstad van Kampen. Kortom zet dit event in je agenda (het is tijdens het Paasweekend en dan heb je toch geen zinnige zak te doen dus....... tot in Kampen dan maar?!?!?).

 

Meer info over Sail Kampen vind je op..... (hoe kan het ook anders) www.sailkampen.nl

 

 

 

foto's met dank aan Sail Kampen