Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Boot stuk of gezonken.... wat dan?

Boot stuk of gezonken.... wat dan?

Woensdag 5 februari 2014

De nachtmerrie van iedere watersporter, je bootje is stuk.... de motor wil niet meer starten, er is een stag van het dek losgebroken of wat voor ergs dan ook. Je nachtmerrie wordt een TRAUMA wanneer je boot zinkt.... dat kan in principe best makkelijk wanneer je een houten boot, die vinden dat leuk: zinken zo nu en dan..... Maar goed, quel malheur!!!!!

 

Besteed jouw bootklus heel makkelijk uit!

 

Waar moet je als booteigenaar heen met een defect of gezonken schip. Eigen ervaring van Happy Sailor (met een kapotte motor) leert dat offertes van reparatiediensten nogal uiteen kunnen lopen..... als de heren reparateurs überhaupt al komen opdagen. Wij hebben voor een defecte motor (een inboard BMC Diesel van meer dan 30 jaar oud) prijsopgaves gekregen die meer dan 100% van elkaar afweken.... als er al een offerte gedaan werd. Kansloze missie! Dit theater krijg je helemaal wanneer het gaat om het bergen van je schip.... Wie moet je bellen, wie doet zijn werk goed en bovenal waar betaal je niet teveel?! Vragen waar je niet op zit te wachten met antwoorden die al evenmin tot enthousiasme zullen leiden.

 

Gelukkig is er een antwoord waar je wel enthousiast van wordt, what's the question? Waar kan ik terecht voor een goede offerte van een gemotiveerd bedrijf bij schade of zinken van mijn boot? Antwoord: 'meer aan' in de Offertehaven! Offertehaven is een site waar jij als watersporter een klus kunt aanbesteden. Of het nu gaat om het bergen van je bootje, een defecte motor, het transporteren van je schip.... noem maar op. Het werkt heel simpel, je maakt een account aan en zet je klus en je eventuele budget online. Diverse professionele bedrijven (die graag willen) brengen een offerte uit zodat jij altijd een goede en bovenal EERLIJKE prijs hebt en.... de klus GOED gedaan wordt. De site van Offertehaven ziet er overzichtelijk uit en middels de tips hoe een klus te plaatsen heb jij jouw klus in no time online staan. Alles is voor jou daar GRATIS, de bedrijven betalen 5% fee wanneer ze de klus krijgen.... die zijn dus echt supergemotiveerd!

 

Kortom, voor al jouw kluswerk aan je boot en meer ga je naar www.offertehaven.nl Goed Bezig!

 

 

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine mag gedeeld worden onder bronvermelding