Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
De Week van de Watersport!

De Week van de Watersport!

Vrijdag 14 februari 2014

Watersporten is het mooiste en leukste dat er is..... alleen weten hordes Nederlanders dat nog niet. Om nu iedereen eens kennis te laten maken met alles dat de watersportbranche te bieden heeft wordt de Week van de Watersport georganiseerd. Een week lang vol diverse wateractiviteiten waaraan jij kunt meedoen, goed idee lijkt ons!

 

Van maandag 14 tot maandag 21 april 2014 gaat het LOS!

 

Waarom is er eigenlijk nog geen Week van de Watersport? Je hebt immers al heel wat themaweken als 'De week van de collectant', 'De week van de groene energie', 'De week voor doofstomme linkshandige oliebollenbakkers', De week voor sandalendragende wereldverbeteraars uit Zwijndrecht'.... en ga zo maar door. Voor de watersport is er nu dus ook een WEEK die gehouden wordt van 14 tot en met 21 april (wel vreemd dat het begint en eindigt op een maandag......).

 

Alle facetten van watersport komen aan bod. Van surfen tot kiten en van zeilen tot duiken, verzin het maar. Het leuke is dat jij als watersporter jouw bedrijf of vereniging kunt opgeven om zo mee te helpen Nederland nog meer aan het watersporten te krijgen. De Week van de Watersport wordt georganiseerd door Bohil Media (die van Boten te Koop). Omdat Bohil Media onderdeel is van de Telegraaf Media Groep (die van de krant) kan er direct flink aan de weg getimmerd worden qua aandacht enzo. Een paar stukjes in de Telegraaf en alle bejaarden van Nederland weten ervan..... Das natuurlijk maar een deel van de doelgroep want juist de jeugd moet gaan watersporten, daarvoor heeft o.a. de Holland Surfing Association ook medewerking toegezegd.... daar zitten immers jongere watersporters... net als hier op HappySailor.nl (vandaar dat wij er natuulijk ook wat aandacht aan besteden, speciaal voor jou my young Padawan). Misschien nog wat aandacht op echte platforms waar jongeren zich bevinden en het GAAT LOS, es geht los, it giet oan (maar dan zonder ijs en bevroren ledematen)!

 

Hoe het ook zij: het is een GOED initiatief dat alle aandacht verdient. Heb jij dus iets dat de moeite waard is om onder de aandacht te brengen tijdens de Week van de Watersport, meld je aan. Stel jij wil mensen leren Suppen of je bent een Sloepenverhuurder en wil een knallende kortingsactie opzetten..... dan is de Week van de Watersport HET moment om dit naar buiten te brengen. Middels verschillende promotiepakketten kun je vrij snel en simpel meedoen, en das dik OK!

 

Wat ook kan? Jij bent op dit moment nog geen watersporter maar je wil wel meer weten over wat er allemaal op het water te beleven is in Nederland, dan is de Week van de Watersport jouw ding, lekker alles proberen wat jouw leuk lijkt!

 

Meer weten en aanmelden kan heel logisch op: www.weekvandewatersport.nl Gewoon MEEDOEN!

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine mag gedeeld worden onder bronvermelding, logo met dank aan Week van de Watersport