Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Moe van het uitzwaaien? Ga nu zelf op een Cruise!
Moe van het uitzwaaien? Ga nu zelf op een Cruise!
Moe van het uitzwaaien? Ga nu zelf op een Cruise!
Moe van het uitzwaaien? Ga nu zelf op een Cruise!

Moe van het uitzwaaien? Ga nu zelf op een Cruise!

Vrijdag 28 februari 2014

Ben jij moe van het uitzwaaien van al je vrienden, vriendinnen, familieleden, collega's of wie dan ook die lekker op een Cruise gaan terwijl jij thuisblijft om voor de kat en de planten te zorgen? JA? Ga dan lekker zelf op een Cruise. Weet je niet waarheen of op welk schip (ze schijnen nogal eens om te slaan en in de fik te vliegen die Cruiseschepen)? Wij hebben een tip!

 

Boek een Cruise, echt je hebt het verdiend!

 

In Rotterdam hebben ze alle antwoorden op jouw cruise vragen. Daar wordt in de cruiseterminal het Cruise Event gehouden. Van vrijdag 21 tm. zondag 23 maart presenteren diverse bedrijven zich die tal van cruise reizen aanbieden. Of je nu weg wil met een schip naar de zon of juist naar de Noorse Fjorden (die zijn overigens ERG fraai), je vindt het op het Cruise Event. Ook gaaf: een cruise op een klassiek zeilschip, is weer eens wat anders dan zo'n drijvende stad. Voor zowel singles als stelletjes en gezinnen en natuurlijk ook voor avonturies of luxe liefhebbers..... het is er allemaal.

 

Je hebt geen enkel excuus meer om jezelf eindelijk eens te verwennen met een cruise, je hebt het verdiend. Laat nu die anderen jou maar uitzwaaien.... hoe heerlijk is dat? Jij zadelt nu bijvoorbeeld jouw ouders op met die stinkende kat en zijn vervelende gewoonte overal iets achter te laten. Tante Truus of Buurvrouw Jannie doen de planten terwijl jij je laat vertroetelen op een of ander cruiseschip op de Middenlandsezee. HEERLIJK!

 

Meer weten ga dan naar www.cruise-event.nl en boek die reis!

 

 

 

 

foto's met dank aan Cruise Event