Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Op de HISWA: we have a winner!
Op de HISWA: we have a winner!
Op de HISWA: we have a winner!
Op de HISWA: we have a winner!

Op de HISWA: we have a winner!

Woensdag 5 maart 2014

Traditiegetrouw worden er bij de aanvang van de HISWA Amsterdam Boat Show de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de verkiezing: Beste Watersportproduct, Beste Motorboot en Beste Zeilboot. Natuurlijk vormt de huidige editie van deze GROTE Watersportbeurs daarop geen uitzondering. De winnaars van de HISWA 2014 zijn inmiddels bekend!

 

We hebben een soort van sloep, een daysailer en een zwemvest!

 

Winnaar in de categorie HISWA Product: Secumar Survival Zwemvest!

 

Eigenlijk best opmerkelijk te noemen dat een zwem/reddingsvest deze categorie heeft gewonnen.... immers: bootje varen is fun en bij fun denk je niet direct aan rampen waarbij je een reddingsvest nodig hebt. Daarom des te mooier dat Secumar de prijs gewonnen heeft. Volgens de jury met name doordat de Secumar Survival zich erg makkelijk laat dragen, hetgeen de daadwerkelijke draagbaarheid enorm verhoogd en daarmee dus de veiligheid. Van Harte Secumar!

 

Meer weten over Secumar Zwemvesten, ga naar www.secumar.com

 

Winnaar in de categorie HISWA Zeilboot: Essence 33 Daysailer!

 

Volgens een aantal 'kenners'.... je weet wel: de zogenaamde deskundigen.... is er een trend naar dagrecreatie op het water zichtbaar. Mensen willen liever een dagje dan een weekend op het water zijn. Daarom zijn open boten populair. De Essence 33 is zo'n boot voor een dagje uit. Eerlijk is Eerlijk: wat een beauty zeg. De mooie rompvorm en de gebruikte materialen maken van deze boot echt een zeer fraaie elegante verschijning. Er is een kleine kajuit voorin de boot aanwezig waar je tijdens een buitje in kunt schuilen, dus enig comfort is zowaar aanwezig. Echt een mooie boot waarover we in een later stadium nog zeker meer zullen gaan melden hier op HappySailor.nl

 

Meer info over de Essence 33 en haar grotere zussen vind je op www.essenceyachts.nl

 

Winnaar in categorie HISWA Motorboot: Interboat NEO 7.0!

 

Ook hier weer een boot die inhaakt op de dagjesmensen trend op het water...... Nu kennen we Interboat van fraaie sloepen, tenders en ook kruisers. Niets mis met Interboat..... tot nu dan. Wij denken dat de ontwerpers bij Interboat collectief een dagje aan het doorzakken zijn geweest op een gezellig vaartochtje over de Vecht. Paar flessen wijn mee, tablet mee en designen maar. In hun hilarische meligheid hebben ze toen de NEO 7.0 bedacht. Wat een belachelijk lelijk ding (zelfs de schipper op de foto rechts kun de schande niet aan en is overboord gesprongen)...... Anyway: ze hebben gewonnen door met name het slimme onderwaterschip dus van harte Interboat. En nu weer wel mooie boten maken daaro hè!

 

Ook eens lachen om die vreemde NEO 7.0: www.interboat.nl

 

Happy Sailor Magazine feliciteert natuurlijk alledrie de prijswinnaars en wenst hen een goede beurs toe met als het even kan een aantal mooie orders. Voor de bedrijven die NIET gewonnen hebben.... volgend jaar beter. De winnaars kun je natuurlijk ook live feliciteren (al zullen wij de Interboat stand voorbij lopen na ons commentaar op hun NEO 7.0), ga hiervoor gewoon hartstikke lekker een dagje naar de HISWA in Amsterdam. Openingstijden en meer op www.hiswa.nl

 

 

 

foto's met dank aan Secumar (2 x), Essence Yachts en Interboat