Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Weekendtip: Linssen Collection Show!

Weekendtip: Linssen Collection Show!

Vrijdag 14 maart 2014

Altijd al een motorkruiser willen hebben? Of je huidige kruiser omruilen voor een grotere, een nieuwere, een mooiere, een betere of gewoon een Linssen?!?!? Dan moet je deze Happy Sailor Weekendtip in je agenda zetten. Het is even een eindje rijden maar.......... dan ben je wel in het Walhalla voor de motorkruiser liefhebbers.

 

Op de Linssen Collection Show vind je..... Linssen's, heel veel Linssen's!

 

We zeiden het al: het is even rijden naar Maasbracht, dus vooral vooraf even je tank volgooien, wat snoepjes mee en natuurlijk je pinpas of creditcard. Want waar jij dit weekend heen kunt is de Linssen Collection Show. De bekende Linssen werf gooit haar showroom open zodat jij een flink aantal gebruikte Linssen motorjachten kunt bekijken. Ze zijn er allemaal, diverse Grand Sturdy en Classic Sturdy jachten in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Alle getoonde motorjachten zijn volledig door de Linssen Yachts werf nagekeken en waar nodig opgeknapt. Zeg maar net zo goed als een nieuwe Linssen maar dan een stuk goedkoper..... Vandaar dus die creditcard en pinpas meenemen.

 

Je bent op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 maart welkom van 10.00 tot 16.00 uur in Maasbracht!

 

Nou niet gaan treuzelen.... wij weten ook wel dat je de tuin nog moet doen, dat de dakgoot lekt en dat je wellicht nog wat strijkwas hebt liggen.... Je kunt maar beter gewoon wel gaan, dadelijk ligt jouw droom Linssen daar en ben je er niet. Zul je net zien, komt er zo'n protserige projectontwikkelaar met zijn gouden kettingen jouw boot kopen. Je moet er maar niet aan denken. Op naar Maasbracht, je vergeeft het jezelf NOOIT wanneer je niet gaat.

 

Meer info en een routeplanner naar Limburg vind je op www.linssenyachts.com

 

 

 

foto met dank aan Linssen Yachts