Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
COOL: de Aston Martin Voyage 55!
COOL: de Aston Martin Voyage 55!
COOL: de Aston Martin Voyage 55!
COOL: de Aston Martin Voyage 55!
COOL: de Aston Martin Voyage 55!
COOL: de Aston Martin Voyage 55!

COOL: de Aston Martin Voyage 55!

Donderdag 27 maart 2014

Cool, Cooler, Coolest..... ÜBERCOOL! Dat laatste geldt voor de ultieme droom van heel wat kleine en grote jongens en meisjes! Wie droomt er niet van in een Aston Martin sportwagen rond te rijden?! Je stapt in en ruikt het leer, je start de wagen en hoort voorin een diep gerommel dat aanzwelt tot een gebrul zodra je het gaspedaal in trapt. En dan...... Tring.... je telefoon gaat af en weg is die prachtige gedachte aan een dagje weg met een dikke Aston Martin volbloed.....

 

Is het mogelijk de coolheid van een Aston Martin sportwagen te TOPPEN?

 

Nu zijn er onder ons (de Happy Sailors van deze wereld) vast wel een aantal ÜBERHAPPY Sailors die zelf een Aston Martin hebben. Gasten, we benijden jullie, op een gezonde manier natuurlijk! Maar....... ook jullie gaan nu al kwijlend ten onder want er is iets dat de coolheid van een Aston Martin sportwagen TOPT: een Aston Martin boot, de Aston Martin Voyage 55!

 

Ja, wat moet je daar nu over zeggen? Een boot is altijd cooler dan een auto en als die boot dan op basis van een Aston Martin ontworpen is dan.......... dan zwijgen wij. Bij zoveel schoonheid kunnen de woorden van zo'n miezerig Magazine als Happy Sailor alleen maar als een smet op dat prachtige schip neerdalen. Zo'n glimmend iets en dan FLATS, een dikke meeuw leegt zijn maaginhoud op de glimmende lak. Je begrijpt dat we het verder kort zullen houden, uit respect voor Aston Martin.

 

Wat we wel even kwijt willen is dat de Aston Martin Voyage 55 ontworpen is door topdesigner Luiz de Basto en dat de boot bij voldoende belangstelling ook daadwerkelijk geproduceerd gaat worden. Kijk belangstelling is er meer dan voldoende, het gaat alleen om de belangstelling om te zetten naar keiharde orders. Want hoe adembenemend mooi de Voyage 55 ook is, het draait ook hier om keiharde munt..... uhhhh geen euro's dus! Luiz de Basto heeft het ontwerp gepresenteerd aan Aston Martin en de Big Boss aldaar, ene meneer Ulrich Bez, die direct lyrisch was...... Nu alleen nog even wat kopers voor de boot vinden en een ICOON is geboren. Misschien moeten we maar wat Sjeiks proberen te interesseren of Annemarie Jorritsma die inmiddels samen met haar man miljoenen aan overheidsgeld bij elkaar heeft gegraaid. Dus Annemarie doe eens even gezellig en gun ons die Aston Martin Voyage 55 op de Nederlandse wateren, daarna doen we NOOIT meer naar over jou, OKÉ?!?!?!?

 

Anyway: meer over deze parel en haar designer vind je hier www.luizdebasto.com

 

 

 

 

 

foto's met dan aan Luiz de Basto Designs