Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Jij krijgt het nog druk want hier MOET je heen!

Jij krijgt het nog druk want hier MOET je heen!

Dinsdag 1 april 2014

Het watersportseizoen 2014 is losgebarsten en dat is goed, dat is heerlijk en dat is bovenal fijn. Lekker klussen, varen en genieten. Bij watersporten hoort natuurlijk ook kijken naar nieuwe dingen voor je boot, nieuwe dingen voor jezelf op de boot of.... een hele nieuwe boot. Waarom ook niet?! Bootjes kijken, Happy Sailor krijgt er geen genoeg van. En.... we hebben weer een superleuk watersport evenement waar we heen kunnen, ja eigenlijk MOETEN.... dus........

 

Op naar Lelystad naar de Flevo Marina Watersport Experience!

 

Waarom je naar de Flevo Marina Watersport Experience moet? Simpel! Op 10 en 11 mei presenteren een aantal watersportbedrijven zich in de Flevo Marina met tal van interessante en leuke items. Zo liggen er diverse C-Yacht beauties op je te wachten. Zijn er Jeanneau, Prestige en Targa zeil en motorboten te bewonderen. Je kunt clinics zeilen georganiseerd door Flevo Sailing en.......... de Batavia Stad NK Match Racing zeilwedstrijden starten tijdens de Experience in de Flevo Marina. Hoe COOL is dat, je kunt die jonge gasten van Team Heiner nu ook eens zelf live in actie zien!

 

Uiteraard kun je heerlijk op het terras neerploffen, nadat je al je geld weer aan boten en accessoires hebt uitgegeven, van Restaurant Aan ut Water. Die hebben een mooie kaart met een aantal smakelijke gerechtjes (weten we uit eigen ervaring). Wat lachen is, iedereen die met de boot naar de Flevo Marina komt mag GRATIS aanmeren en liggen tijdens het event..... is eens wat anders dan met de auto en waarom ook niet??!?! De Flevo Marina ligt aan het IJsselmeer en das goed varen!

 

Anyway: meer info vind je op www.flevomarina.com Tot 10 en 11 mei in de Flevo Marina!

 

 

 

 

 

foto met dank aan Flevo Marina