Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Bestel je eigen SHIRT en help de KNRM!
Bestel je eigen SHIRT en help de KNRM!

Bestel je eigen SHIRT en help de KNRM!

Dinsdag 8 april 2014

Ben jij een Happy Sailor? Je weet wel: zo iemand die zich al weken voordat het vaarseizoen begint zit te verheugen op het eerste vaartochtje! Zo iemand die blij wordt van de wind in je haren en de zon op je gezicht. Zo iemand die intens kan genieten van een mooie vaartocht. Die happy aan boord gaat en geniet van ieder moment.... het liefst met een lekker hapje en een drankje erbij..... Ben jij zo'n genieter? Zo'n bijna blije gup als het om varen gaat? JA?! Dan ben jij een Happy Sailor!

 

Laat de wereld zien dat jij een echte Happy Sailor bent!

 

Een Happy Sailor houdt van varen en watersport in het algemeen. Wij zijn niet bang om onszelf te zijn. Wij doen waar we zin in hebben en schoppen heilige huisjes als het moet omver. Wij houden niet van zure bekjes aan boord van een veel te dure overgefinancierde Rabobank boot. Varen is leuk en dat doe je voor je lol.... zo zijn de Happy Sailors! Onze boot is alles en we zijn ook enthousiast over de jouwe..... hoe GROOT of klein die ook is. Weg met de mantelpakjes aan boord, weg met de insteek of de buren je wel uit zien varen.... GETVER! Vaar gewoon omdat je er blij van wordt en anders.... koop fiets!

 

Wil jij dit seizoen aan iedereen laten zien dat ook jij een Happy Sailor bent? Bestel dan je eigen Happy Sailor T-Shirt! Toegegeven er zijn mooiere shirts maar daar staat dan GEEN Happy Sailor op...... en er is nog iets! Van ieder verkocht shirt doneert Happy Sailor € 2,50 (een ouderwetse knaak) aan de KNRM, gewoon omdat het kan en de KNRM het verdient!

 

Voor € 19,95 is hij van jou en je helpt de KNRM!

 

De Happy Sailor T-Shirts zijn gemaakt van 100% katoen, van een stevige kwaliteit en blijven goed in de was.

 

Maten: S, M, L en XL en XXL

Prijs per stuk € 19,95

Verzendkosten € 1,50 (Gratis bij afname van meer dan 5 stuks)

Modeltype: dames of heren (beide met een ronde hals)

 

Kortom: de MUSTHAVE dit vaarseizoen. Bestellen kan heel simpel: mail naar info@happysailor hoeveel shirts je wil hebben en waar ze heen kunnen. Wij regelen de rest. Bij aflevering zit de nota , betalingstermijn 5 werkdagen na levering. Levertijd 2 tot 4 weken, afhankelijk van de respons. Alle bedragen zijn incl. BTW.

 

Bestellen: info@happysailor.nl Je maakt jezelf en de KNRM er heel blij mee!

 

 

 

 

foto: Happy Sailor T-shirt mag gedeeld onder bronvermelding