Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Kiezen wordt nu wel heel moeilijk!

Kiezen wordt nu wel heel moeilijk!

Donderdag 10 april 2014

Traditiegetrouw is deze tijd van het jaar de TIJD voor bootshows en watersportevenementen. Dit weekend is er superveel te doen en wij hebben nog één event voor je waar je als motorbootvaarder toch echt even langs moet. Waar moet je heen? Naar Motorboot Sneek in...... tromgeroffel, grote spanning, zweetdruppeltjes... waar? waar? WAHAAR?... in Sneek! Jawel!

 

Dit weekend wordt kiezen echt dubbel zo moeilijk!

 

Er is dit weekend op watersportgebied echt heel veel te doen. Ze zult dus allereerst moeten kiezen waar je heen gaat! Wij tippen Motorboot Sneek voor je. In Sneek openen maarliefst 8 grote motorbootwerven en 1 jachtmakelaar de deuren voor je.... Je kunt proefvaren op de nieuwste modellen, diverse occasions bekijken en natuurlijk kennismaken met de werven zelf. Dus laat keuze 1 dit weekend sowieso ook op Motorboot Sneek vallen. Sneek als plaats is sowieso de moeite waard met die prachtige Sneker Waterpoort en de Sneker grachten, dus direct twee vliegen in één klap.

 

Keuze 2 is wellicht nog moeilijker.... voor welke motorboot ga je? Er liggen meer dan 300 motorschepen op je te wachten. 300 motorboten.... de een nog mooier, completer, designeriger, sneller en wat dan ook, dan de ander. Je kunt kiezen uit de nieuwste boten van Jetten Yachting, Aquanaut Yachting, Jansma Jacht, Privateer Yachts, Da Vinci Yachts (zie foto), Brandsma Yachting, Vivante Yachts, SK-Jachtbouw en De Valk jachtmakelaars. Allemaal topmerken met dito boten!

 

Sneek dus en al open vanaf morgenvroeg 11.00 uur. Meer info vind je natuurlijk op www.motorbootsneek.nl

 

 

 

 

 

foto met dank aan Motorboot Sneek