Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
TERING..... dit is COOL: Gaastra & Hauer!
TERING..... dit is COOL: Gaastra & Hauer!
TERING..... dit is COOL: Gaastra & Hauer!
TERING..... dit is COOL: Gaastra & Hauer!
TERING..... dit is COOL: Gaastra & Hauer!

TERING..... dit is COOL: Gaastra & Hauer!

Woensdag 3 september 2014

Soms hè.... SOMS staan wij als Happy Sailor zijnde met een bek vol tanden. We zijn stil en staren met open mond naar hetgeen op ons afkomt. Geen snedige spitsvondigheden op de website, geen quasi grappige opmerkingen op Twitter.... Nope, niets dan een overweldigende bewondering voor dat wat wij zojuist hebben gezien..... WAUW COOL!

 

Rutger Hauer en Gaastra, a match made in Heaven!

 

Waar wij zo vol van zijn is de nieuwe campagne van het modemerk Gaastra Fashion. Nu heeft Gaastra de laatste jaren sowieso wel reclame campagnes die OK zijn maar nu...... stijgen ze boven zichzelf uit. Wat hebben ze gedaan? Nou ze hebben good old Rutger Hauer weten te strikken voor hun nieuwste TV spot. Hauer speelt hierin de wereldberoemde Flying Dutchman maar dan anders..... de beelden, de setting, de boot, die kop van Hauer.... alles klopt gewoon!

 

Wat een gave manier om je kleding te promoten. Gaastra werpt zo de laatste zweem van zich af van een modemerk voor wannabee zeilers. Je kent ze wel: een iets te gebruinde kop, foute zonnebril, veel te hoog stemvolume op het terras, rijdend in een overgefinancierde BMW of een net iets te oude GROTE Audi..... en dan een Gaastra jack of shirt aan. Zo voelen ze zich toch een beetje bijzonder en nautisch. Zo denken ze erbij te horen...... Tja: deze figuren zullen nu echt moeten overstappen op wannabee merken als Ralph Lauren of Lacoste (bestaat dat eigenlijk nog wel?!??!?). Anyway: vanaf vandaag is Gaastra gewoon weer qua coolheid TOP...... nee, MEER DAN TOP (let wel: niet over the top dus!).

 

Bekijk de wereldspot hier: https://www.youtube.com/watch?v=dZyXGaoBg6o Meer over Gaastra en de bijbehorende collectie van The Flying Dutchman vind je hier: www.gaastra.eu (op de .com extensie staan de Gaastra zeilen etc.).

 

Het verhaal over de Vliegende Hollander (The Flying Dutchman) kun je in de SPOOKY rubriek op de Happy Sailor site lezen, klik hier voor deze spannende legende: http://www.happysailor.nl/1397167201/de_vliegende_hollander/

 

 

 

 

foto's met dank aan Gaastra