Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Amber Rose op een Waterscooter!
Amber Rose op een Waterscooter!
Amber Rose op een Waterscooter!

Amber Rose op een Waterscooter!

Woensdag 21 januari 2015

Om het jaar toch vooral niet te zwaarmoedig te starten is het eerste berichtje op HappySailor.nl eigenlijk volledig overbodig, niveauloos en feitelijk gezien het plaatsen niet waard. Zoals zo vaak op onze redactie is er niemand die zich afvraagt of dit wel kan.... of het wenselijk is.... nope: plaatsen die hap, is leuk. Anyway: onze eerste post van 2015 dus.

 

Amber Rose (wie is dat in vredesnaam) op een waterscooter!

 

Kennen jullie Badr Hari nog? Je weet wel: die schopgrage kickbokser die van tijd tot tijd besluit iemand zomaar het ziekenhuis in te schoppen. Die schopgrage Badr had eerst een relatie met shopgrage Estelle Cruijf. Die shopgrage Estelle (iets anders dan shoppen en haar lippen vol laten spuiten kan ze niet) baalde enorm toen haar Badrtje in het bakje zat. Alleen shoppen is helemaal niet leuk..... wie moet haar tassen dan dragen?!?!?? Estelle zette Badr aan de kant.

 

Maar ja, zo'n Badr alleen..... is ook maar een beetje sneu. Dus Badr moest weer aan de vrouw. Recent ontmoette hij de Amerikaanse Amber Rose. Niemand die daar ooit van gehoord had.... behalve Badr. Badr kende haar wel, uit de media. Amber Rose is net als Estelle Cruijf compleet talentloos. Als een ware Paris Hilton addept moffelt Amber zich keer op keer weer voor de camera's van ieder mediageil event in the States, een soort van Hekking (Kooten & de Bie) maar dan niet in Juinen maar all over the place. Het liefste staat Amber in de belangstelling wanneer ze zo min mogelijk kleding aan heeft en aan de arm hangt van een celleb. Ze heeft wat gehad met sporters, rappers en alles en iedereen ertussenin, zolang het maar beroemd is. Dus.......... zo'n Badr uit the Netherlands, mwah.......

 

Amber haalde Google erbij en zocht op the Netherlands. 'Whow, 16 miljon people live there and they all love Badr', schreeuwde ze enthousiast uit. 1 + 1 = ook bij Ambertje 2 dus daten met die schopgrage mafkees. 

 

Tja en zo komt het dat jij op een nietszeggende woensdag ergens in januari dit bericht leest over een mevrouw die, behalve haar enorme achterwerk en bijzondere coiffure, nergens over gaat. Nee, Amber Rose staat niet bekend om haar intellectuele uitspraken...... Ze gaat lekker op een waterscooter varen, en wij schrijven daar dan over..... Misschien zouden we het toch niet moeten doen..... TE LAAT, het staat er alweer op: SORRY!

 

 

 

 

Pictures with the greatest gratitude provided by IFNphoto.com Thanx guys!