Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
De HISWA is 'los' en HOE!
De HISWA is 'los' en HOE!

De HISWA is 'los' en HOE!

Woensdag 11 maart 2015

Vandaag is in de Amsterdam Rai de 60ste editie van Nederlands GROOTSTE Watersportbeurs van start gegaan, de HISWA! Hallen vol watersport in een gezellige en professionele ambiance. De HISWA wordt traditiegetrouw geopend door een VIW (Very Important Watersporter), dit jaar is dat niet anders. Niemand anders dan riframmer Wouter Verbraak (flauwe intro.... we konden het niet laten, bij voorbaat excuus) en Volvo Ocean Race Legende in de Maak Bouwe Bekking. 

 

De HISWA is 'los' en hoe..... met 2 topschepen.... en meer natuurlijk!

 

Bouwe en Wouter openden met verve de beurs die dit jaar uitpuilt van de topschepen en dito accessoires enzo. Zoals ieder jaar wordt er op de HISWA een zeilboot en motorboot van het jaar uitgeroepen. Dit jaar echt 2 topschepen. Er staan meer mooie boten op de HISWA maar deze 2 knallen er toch een beetje uit, terechte winnaars natuurlijk.

 

In de categorie zeilboten is de Saffier SE33 als winnaar uit de bus gekomen!

Tja wat kunnen wij nog over de Saffier SE33 zeggen behalve dat als we genoeg geld hadden gehad we hem zeker zelf ook hadden gekocht.... hij is inderdaad wat aan de prijs, maar man man man wat een mooie zeilboot zeg. De lijn, het gebruik van kwalitatieve materialen, de vaareigenschappen.... alles klopt aan deze Saffier. Voor 2015 mag de Saffier SE33 zich HISWA zeilboot van het jaar noemen. Een terechte bekroning voor hetgeen Saffier al jaren laat zien. HULDE!

 

Meer over de Saffier SE33 vind je op: http://www.saffieryachts.com/

 

In de categorie motorboten heeft de Korvet 14 CLR de titel in de wacht gesleept!

Dan de winnaar in de motorboten categorie, de Korvet 14 CLR.... ook alweer zo'n schoonheid om te zien. De Korvet combineert een stoer uiterlijk met luxe, snel varen en een enorm zeewaardig karakter. Deze boot brengt je thuis, onder alle omstandigheden en zorgt er ook nog eens voor dat bij het binnenvaren van de jachthaven de meeste mede schippers kun nek 23x omdraaien om deze schitterende verschijning eens goed te kunnen bekijken. Je zou van schaamte bijna een gat in je eigen bootje prikken wanneer de Korvet voorbij komt. Ook in deze categorie een terechte winnaar. Van Harte!

 

Meer over de Korvet 14 CLR vind je op: http://deepwateryachts.com/nl/

 

En het mooiste moet nog komen, want ook jij en ik gewone Happy Sailors, kunnen deze 2 toppers bekijken. Op de HISWA, hoe kan het ook anders. De beurs is vanaf vandaag tot en met aankomende zondag (15 maart) te bezoeken. Naast de inmiddels door ons uitvoerig bewierookte winnaars staat er nog veel meer op de beurs dus ga kijken. 

 

Openingstijden, deelnemerslijsten, een noviteitenoverzicht en meer vind je op: www.hiswarai.nl

 

 

 

 

foto's met dank aan Saffier Yachts en Deepwater Yachts