Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
De Friese Boten Opstapdag, STAP ook OP!

De Friese Boten Opstapdag, STAP ook OP!

Maandag 16 maart 2015

STAP OP, en dan niet in de zin dat je weggaat.... ja of eigenlijk ook wel (want door op te stappen vertrek je wel degelijk in dit geval), maar nu even meer in de zin van daadwerkelijk OP STAPPEN. Ergens dus OP STAPPEN, op gaan staan. Je STAPT ER OP! Waarop? Vraag jij je na deze zeer warrige intro waarschijnlijk af.... Nou op een BOOT, stap op een boot!

 

De 4e Friese Boten Opstapdag, daar moet je toch gewoon instappen.....

 

Excuus voor de wazige intro, het is maandag en..... het nieuwe vaarseizoen staat voor de deur, dus we zijn even niet zo scherp als anders. Wat we bedoelen is dat er in Friesland voor de vierde keer de Friese Boten Opstapdag wordt georganiseerd en dat jij op een leuke informele manier kunt kennismaken met Varen in Friesland en met watersporten in het algemeen. Een prima initiatief van Varen in Friesland waar jij je voordeel mee kunt doen.

 

Op zaterdag 4 april geven een aantal van de GROOTSTE watersportdorpen en steden in Friesland acte de présence. Er worden die dag tal van activiteiten georganiseerd. Van een braderie tot sloepvaren en van zelf een zeilboot proberen tot het bekijken van prachtige grotere schepen. Echt, op 4 april is er superveel te doen in Friesland.... en het mooiste is: bijna alle activiteiten zijn nog GRATIS ook! Maak kennis met diverse watersportbedrijven, ga het water op met een boot die je nog niet kent maar waar je altijd eens op hebt willen varen.... STAP OP en have fun in het mooie Friesland. 

 

Meer info over de deelnemende dorpen/steden en bedrijven vind je op www.vareninfriesland.nl/opstapdag

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine mag gedeeld onder bronvermelding