Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Eindelijk: een Nationale Zeildag!

Eindelijk: een Nationale Zeildag!

Woensdag 1 april 2015

Na een Nationale dag voor kale mannen, een Nationale dag voor kale vrouwen, een Nationale dag voor rechtsdraaiende yoghurt eters met 2 linkerhanden en een Nationale dag voor...... linksdraaiende yoghurt eters met een kaal hoofd... en ga zo maar verder, is er nu EINDELIJK een Nationale dag waar we wat aan hebben met z'n allen!

 

De HISWA Nationale Zeildag!

 

Op woensdag 6 mei, tijdens de Week van de Watersport (www.weekvandewatersport.nl) organiseren de HISWA Zeilscholen de HISWA Nationale Zeildag. Overal in het land kun je GRATIS kennismaken met de mooiste sport ter wereld: de Zeilsport. Of je nu wilt surfen, kiten of zeilen.... maakt niet uit, kan allemaal. De HISWA zeilscholen zijn op 6 mei bijna allemaal open van 10.00 tot 17.00 uur (tenzij anders vermeld op de site waar we je zo het linkje voor gaan geven). Je hebt dus de hele dag de tijd om eens helemaal LOS TE GAAN op het water...... en het is dus nog GRATIS ook!!!!!!!!

 

Ga op 6 mei dus niet lekker duf naar het voetbal, ga vooral niet naar een party (dadelijk hebben ze Paris Hilton als DJ geboekt, ben je mooi genaaid), ga ook niet shoppen om daarna platzak bij de MAC aan een koude vettige hamburger te sabbelen. Nope, Nope, Nope: jij gaat 6 mei zeilen , kiten of surfen.... ja of alledrie, mag van ons allemaal.

 

Zeilen is cool, of je nu in een bootje zit, in een trapeze hangt, op een plank staat of aan een kite bungelt: COOL 3.0..... of is het uncool om 3.0 te zeggen?!?!

 

Anyway: we kunnen er wel uren over lullen maar..... zeilen is niet om over te lullen (al doen veel ouwe zakken dat dan weer wel, lullen over zeilen maar niet zeilen tijdens het lullen - kansloos) ZEILEN moet je gewoon doen.

 

Dus op 6 mei, HOP het water OP (rijmt). check: http://www.zeilschoolvaarschool.nl/meer-informatie/laatste-nieuws?news_id=22658 voor de deelnemende HISWA zeilscholen in Nederland. Have FUN straX!

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine, mag je jatten - wel ff. dan een linkje naar ons.... hebben wij er ook nog wat aan.