Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Morgen is het nationale KNRM DAG!

Morgen is het nationale KNRM DAG!

Vrijdag 1 mei 2015

Varensgasten, Watersporters, Happy Sailors, Zeelui, Badgasten, Kitepeople en iedereen die met de KNRM te maken heeft, krijgt of heeft gehad..... Laten we morgen uitroepen tot NATIONALE KNRM DAG! Morgen 2 mei houdt ons aller KNRM een open dag en iedereen mag of eigenlijk MOET daarheen. Donateur worden, meevaren en HOERA roepen!

 

De KNRM verdient een Nationale Dag!

 

Goed.... we hebben al diverse nationale dagen. Er is er terecht eentje (ook recent uitgeroepen) voor het Zeilen. We hebben er eentje voor de Koning, voor de Arbeid, voor secretaresse's, voor mensen die tegen geweld zijn en ga zo maar door. Er zijn mensen die nationale dagen in het leven willen roepen voor geschopte katers, afgeblafte honden, mensen met het syndroom van Brie (met een beetje pijn in de knie)...... Nationale dagen in overvloed. 

 

Dus gewoon voortaan 2 mei als Nationale KNRM DAG in de boeken zetten.

 

Nu zal het zo'n vaart wel niet lopen maar goed..... Wij kunnen onze kNRM wel eren, steunen en blij maken door in grote getale naar de Open Dag morgen te gaan. Is niet alleen zinvol maar ook hartstikke gaaf om die reddingsboten in actie te zien. Meevaren is daarbij ook nog eens leerzaam, zo zie je hoe het er aan boord van zo'n snelle jongen toe gaat. Gewoon gaan, donateur worden en de dag van je leven.... ja beleven!

 

Meer info over locaties, tijden enzovoort vind je op www.knrm.nl

 

 

 

foto Happy Sailor Magazine mag gedeeld onder bronvermelding