Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Word FILMSTER, samen met je boot!

Word FILMSTER, samen met je boot!

Woensdag 2 september 2015

Hollywood lonkt naar je, een Oscar staat al op je te wachten, Angelina Jolie en Brad Pitt staan te popelen jou de hand te schudden, je doet een High Five met Morgan Freeman en poseert even voor de paparazzi. Yep, dat is het leven van een filmster..... en dat leven.... dat kun jij ook hebben. Hoe? Simpel, gewoon even verder lezen!

 

Samen met jouw boot wordt jij FILMSTER!

 

Goed.... je leest nog steeds. Dat betekent dat jij de drive hebt een filmster te worden. Hou dat heilige vuur vast want je zult het nog nodig hebben. Filmster word je niet zomaar, nou ja..... nu dan toevallig even wel. Wat is er aan de knikker? Eigenlijk is het megasimpel. Ken jij de SneekWeek? Natuurlijk (domme vraag). Er wordt een Nederlandse speelfilm gemaakt over een groep vrienden die feest komen vieren tijdens de SneekWeek. Nu is dat niet het hele script. Die vrienden belanden met z''n allen in een luxe villa en ineens komt er iets uit een ver verleden terug....... Er is ooit iets gruwelijk misgegaan tijdens de ballotage van het studentenhuis van de vrienden..... en dat komt nu ineens bovendrijven.

 

Anyway: het wordt dus spanning en sensatie. En het mooie is dus dat jij mee mag doen. Ja JIJ! Jij zit nu nog met je luie reet ergens op de bank of achter je bureau. Maar jij kunt gewoon de nieuwe Denzel Washington worden of de nieuwe Mila Kunis. Kom maar op met dat Gouden Kalf, je hebt je dankspeech al bijna klaar.

 

Voor een scene in de film zoeken de makers van SneekWeek the Movie nog figuranten. Maar niet zomaar figuranten, nope, ze zoeken figuranten met een boot. Ja Ja, eindelijk gerechtigheid: jij wordt met jouw bootje gevraagd voor een film. Die boot moet wel een sloep zijn of een open zeilboot..... laat je 23 meter lange zeewaardige motorkruiser maar thuis, die mag wel meedoen in een of andere drugsmovie. De producers van SneekWeek the Movie willen een nachtscene filmen van een feest waar dan 75 open boten met feestende mensen erin aan deel nemen. Hoe fucking cool is dat? De scene wordt geschoten op zaterdag 12 september van 19.00 tot 3.00 uur, zet dat alvast even in je agenda.

 

Meld je aan op www.sneekweekdefilm.nl en wie weet zijn jij en jouw boot de nieuwe FILMSTERREN!

 

 

 

foto met dank aan SneekWeek de Film.... SneekWeek the Movie (klinkt cooler wanneer je het volledig met een Engels accent uitspreekt)......