Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
© Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport

Adverteren in Happy Sailor Magazine

De manier om watersporters op een directe wijze te bereiken: een advertentie/banner op HappySailor.nl of in het Happy Sailor Seizoensmagazine. De website en het Twitter account worden goed bekeken en genereren aardig wat reacties, het magazine verschijnt in een hoge oplage en wordt direct onder de doelgroep verspreid.... aandacht in beide gevallen verzekerd. Happy Sailor is er voor alle watersporters, dus niet alleen de 1 miljoen plus jachten maar juist ook voor jonge gasten die hun eerste bootje kopen, of zeilers die voor de lol zeilen en niet omdat de buurman dat ook doet. Happy Sailor is een fris en luchtig geschreven magazine met een wellicht nog frissere site. We zijn soms kritisch en soms compleet over the top lyrisch.... wat we wel altijd zijn: direct en to the point en........... met het watersporthart op de goede plek!

Wist jij dat je kunt adverteren in het Happy Sailor Seizoensmagazine al vanaf slechts € 150,- (excl. 21% BTW)?! DOWNLOAD de Fact Sheet voor alle tarieven en mogelijkheden >>

Internet banners

Wat te denken van een banner op onze site, dat is direct watersporters naar jouw eigen site halen. De banner verschijnt op bijna elke pagina op de site gedurende de periode van 4 weken. Happy Sailor hanteert geen ingewikkelde constructies maar houdt het simpel, 1 bedrag om permanent op de site te staan, zonder roulerende menu's dus jouw banner krijgt de MAXIMALE AANDACHT!

FORMATEN : 310 x 90 pixels (gif, jpg, png, swf, max. 250kb)
KOSTEN : 150 Euro (excl. 21% BTW. plaatsingsduur is 4 weken)

TIPS!

TIPS! zijn kleine bedrijfsprofielen die op categorie kunnen worden weergegeven. Een permanente opvallende vermelding van jouw onderneming op deze site kost slechts ÉÉNMALIG € 50,- (excl. 21% BTW). Dit bevat een zelf aan te leveren omschrijving van je bedrijf, een logo, NAW gegevens en natuurlijk een link naar de website. Iedere TIP wordt tevens minstens 1x verkozen tot "TIP van de DAG". De "TIP van de DAG" staat de hele dag standaard rechts in de TIP! pagina. Wilt u een gewone link op de TIP! pagina neem dan ook gewoon contact met ons op.

Heeft u zelf nog ideeën over uw ideale presentatie, meld het ons wij staan open voor leuke campagnes en slimme toevoegingen.