Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
© Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport

Het seizoensmagazine voor alle watersporters!

Happy Sailor is een magazine dat ieder jaar verschijnt lekker midden in het vaarseizoen. We noemen Happy Sailor dan ook een seizoensmagazine. De Oplage is 25.000 exemplaren die verspreid worden op evenementen, jachthavens, jachtmakelaars, zeilscholen, watersportbedrijven en directe verzending. Het magazine is GRATIS! Qua uitvoering laat Happy Sailor zich het beste omschrijven als een tabloid (nagenoeg A3 formaat en helemaal in kleur gedrukt). Met een gegarandeerde minimum omvang van 16 pagina's (waarvan niet meer dan 4 pagina's advertentie zijn) is er meer dan voldoende ruimte voor watersport items die net even anders zijn, net even leuker of net even..... idioter. Alle actuele zaken worden natuurlijk op de Happy Sailor site belicht die wordt aangevuld met leuke en vaak ook grappige items via Twitter (https://twitter.com/HappySailor_nl).

Dit is het idee!

De redactie van Happy Sailor is naast redacteur van het magazine en dito site ook natuurlijk enthousiast watersporter. Ook wijzelf zijn wanneer het even lekker weer is op het water te vinden, ook wij klussen aan de boot en ook wij hebben bepaalde meningen over de watersportsector als geheel. Zonder een open deur in te trappen als: 'wij zijn een magazine voor en door watersporters', trappen we die deur toch maar in: Happy Sailor, voor en door WATERSPORTERS. Dus ook door JOU! Als onderdeel van onze redactieformule willen we graag de lezer/watersporter de mogelijkheid geven invloed uit te oefenen op hetgeen er geschreven wordt. Tips, suggesties, onderwerpen.... mail het ons: info@happysailor.nl en wij gaan ermee aan de slag.

Qua inhoud!

In Happy Sailor magazine schrijven we over watersport zaken die leuk zijn, maf of juist heel bijzonder. We testen boten, natuurlijk, maar dan net even anders. We interviewen niet alleen de importeurs maar ook jou als watersporter. Wat beweegt jou? Waar vaar jij mee? Wat doe je aan boord? Verder gaan we kijken wat er zoal te koop is aan bootjes (ook tweedehands) en accessoires. Waar is het leuk varen en vooral ook: WAAR NIET! Wie wil je aan boord hebben... en wie vooral NIET?! Ook proberen we iedere editie een persoon te interviewen die echt wat bereikt heeft. Dan bedoelen we niet iemand die aan Idols ofzo heeft meegedaan maar iemand met een echt verhaal! Ook gaan we a la TOP GEAR (de BBC autoshow) met vreemde eigen gebouwde schepen uitdagingen aan.... kun je van 2 kano's een catamaran maken waar je ook op kunt overnachten? Offuh: wat is sneller, een kano of een waterfiets (maar dan wel met extra bagage......). Wat Happy Sailor tamelijk uniek maakt is dat we over alle facetten van de watersport schrijven, dus van zeilen tot kiten, van sloepen tot onderwater varen en van kajakken tot klassieke stomers! Happy Sailor: gewoon LEKKER om te lezen.

Happy Sailor Thema NUMMERS!

Omdat er in watersportland heel veel te vertellen is zal Happy Sailor van tijd tot tijd naast de reguliere seizoenseditie verschijnen met een thema nummer. Deze editie van Happy Sailor Magazine staat dan geheel in het teken van een bepaald onderwerp, denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s als: Wakeboarden, Kajakken, Zeilen, Klussen aan Boord, Verre Reizen en ga zo maar door. Ieder thema nummer wordt ook weer direct in de doelgroep verspreid, dus een Wakeboard thema wordt daar uitgedeeld waar Wakeboarders zijn! Uiteraard zijn de Happy Sailor thema nummers ook helemaal GRATIS! De Happy Sailor Thema Nummers worden vooraf aangekondigd zodat jij alle tijd hebt eventuele input door te geven. Qua omvang, oplage en uitvoering zijn ze identiek aan de Happy Sailor seizoenseditie.Het watersport seizoensmagazine voor ALLE watersporters!