Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!
Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!
Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!
Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!
Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!
Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!

Pimp... uhhh nee: DIP MY BOAT!

Vrijdag 28 juni 2013

Niemand wil eenheidsworst! Niet wanneer het om je auto gaat, niet wanneer het om je huis gaat en al zeker niet wanneer het over je boot gaat. Personaliseren is het toverwoord. Wat als personaliseren en onderhoudsvrij maken nu eens hand in hand zouden gaan??! Dan is de interesse van Happy Sailor Magazine gewekt!

 

DIP MY BOAT!

 

Het nieuwste op het gebied van restauratie en personalisatie is DIPPEN. Wat dit inhoudt is eenvoudiger dan je wellicht vermoedt. Je DIPT een onderdeel van je schip, bijvoorbeeld het dashboard, in een bad met vloeibare folie en klaar is het. Het dashboard wordt naadloos omgeven door een folielaag en is daarmee 100% onderhoudsvrij geworden. Het personaliseren gebeurt middels de te kiezen print, er zijn zo'n 700 verschillende prints beschikbaar zodat er altijd wat voor je bij is. Van een marmer effect tot bijvoorbeeld heel stoer mat carbon en van een camouflage tot een dierenprint... verzin het maar

 

Momenteel is het mogelijk om items met een lengte van ongeveer 1,10 meter te DIPPEN, binnenkort kan dit al met items die maarliefst 2 meter lang zijn! Kijk dat is nog eens cool: je dipt je roer of je vluchtluik. Wat te denken van de giek of helmstok.... Of de hek en preekstoel, de kuipdeksel..... Het kan allemaal.

 

Het verschil met de al bekende plakfolies is dat DIPPEN naadloos gaat, het gehele GEDIPTE item wordt omgeven met een gelijke laag. Hierdoor oogt het veel strakker! Dan de hamvraag: Duur? Valt mee. Op de site van H2O Foliedip (dat is het bedrijf dat deze techniek in de watersport toepast) staan wat prijsvoorbeelden, zo betaal je voor een stuurwiel ongeveer € 125,- afhankelijk van de maat en het te DIPPEN oppervlakte.

 

DIPPEN dus, waarbij je eigen creativiteit de grenzen bepaalt van wat jij van jouw boot gaat maken. Meer info over het bedrijf dat dit regelt en het DIPPEN vind je op www.h2ofoliedip.nl

 

 

 

 

 

foto's met dank aan H20 Foliedip.nl Op foto 1 en 3 zie je het resultaat van de DIP behandeling, op foto 5 en 6 het DIP proces.