Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Kom OOK naar het Kajak Festival!

Kom OOK naar het Kajak Festival!

Maandag 24 maart 2014

Even aandacht voor iets anders dan een Bootshow of een Sail. Happy Sailor is er voor ALLE WATERSPORTERS dus als er iets te beleven is op kajak gebied hebben wij natuurlijk interesse. Kajakken en Kanoën is hartstikke leuk om te doen en als sport heel toegankelijk.... een stuk voordeliger bijvoorbeeld dan racen met powerboats.... om maar wat te noemen!

 

2 Dagen vol kajakken op een TOPLOCATIE: het Dutch Water Dreams te Zoetermeer!

 

Iedere watersporter moet toch een keer in een kano of kajak gezeten hebben. Net zo als met zeilen, dat MOET je een keer gedaan hebben om erover te kunnen oordelen. Happy Sailor (althans de auteur van dit stukje) is bijvoorbeeld met een kano het Lauwersmeer over geweest om daarna de Groninger vaartjes te doorkruisen. Echt wat anders dan onder vol zeil over het water te beuken. Om nu eens kennis te maken met Kajakken is het Kajak Festival dat in Zoetermeer gehouden wordt TOP! Het programma biedt lekker veel variatie, wat te denken van diverse races en een glow in the dark slalom, LEKKERRRR!

 

Het Kajak Festival wordt op zaterdag 10 en zondag 11 mei gehouden in Dutch Water Dreams. Dit grootste wildwater sportcomplex van Europa biedt tal van mogelijkheden om helemaal los te gaan. Zo kun je op de 300 meter lange wildwaterbaan van alles en nog wat doen...... alles kan, als het maar AKTIE is. Deze prachtige locatie met GRATIS parkeren en gezellige horeca biedt echt iets unieks. Het is in ieder geval het sublieme decor voor het Kajak Festival 2014.

 

Meer weten over het Kajak Festival 2014 en het complete programma: www.kajakfestival.nl

 

Meer weten over Dutch Water Dreams en al haar faciliteiten enzo: www.dutchwaterdreams.nl

 

Een ding is zeker: 10 en 11 mei staat STRAK VAN DE KAJAK AKTIE!

 

 

 

 

foto met dank aan het Kajak Festival