Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Blijft een mooie commercial!

Blijft een mooie commercial!

Woensdag 23 april 2014

Reclame op TV is vaak vervelend en irritant.... vaak maar niet altijd. Op dit moment draaien er een aantal harstikke leuke commercials. Wat te denken van die van M&M's waarin de niet al te slimme gele M&M zich zorgen maakt dat 'Gary opgegeten wordt'. Erg grappig. Ook de TV Spot van Bavaria Radler met al die overleden beroemdheden als Elvis, Bruce Lee en Marilyn Monroe is echt heel humoristisch.... Maar ook binnen onze eigen watersportbranche is er een HELE MOOIE!

 

Supermooi gemaakt en eigenlijk gewoon geweldig!

 

De TV Commercial van o.a. watersportverzekeraar Delta LLoyd mag er wezen. Wat een mooi fimpje waarin een jong zeilertje met zijn Optimist de elementen trosteert. Ja, daar worden wij meer dan gemiddeld blij van.

 

Bekijk de commercial van Delta LLoyd hier: https://www.youtube.com/watch?v=qXUnqQ-Er-M

 

Recent zagen we overigens ook de spot van Gaastra Fashion voorbij komen..... Die hebben het dus ook helemaal begrepen. Wat een fraaie commercial is dat geworden. Echt zo'n nautische sfeer met (uiteraard) allemaal mooie beelden van het water, de boot en de modellen met de Gaastra outfits aan. Ziet er 100% gelikt uit.... zo mooi kan reclame dus ook zijn.

 

Hier staat de Gaastra Fashion commercial: https://www.youtube.com/watch?v=QMdCdSbFpf4

 

Heb jij een gave spot gezien die je met ons en alle andere Happy Sailors wil delen, mail hem naar info@happysailor.nl en wij zetten hem er op. De leukste inzending ontvangt helemaal GRATIS en ook nog eens voor NIETS het gave Happy Sailor T-Shirt thuisgestuurd. Dus..... mail ons vooral die leuke, gave, coole, grappige, belachelijke etc. vaarcommercials door.

 

 

 

foto shot uit de spot van Delta LLoyd