Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Proeven van een echte Linssen!
Proeven van een echte Linssen!
Proeven van een echte Linssen!

Proeven van een echte Linssen!

Donderdag 22 mei 2014

Er zijn van die werven die een streepje voor hebben bij bootjesmensen. Tot die club hoort ook zeker Linssen Yachts uit Maasbracht. Bij Linssen bouwen ze al jaren kwalitatieve kruisers die internationaal veel lof oogsten. Maar ja..... er zijn nog steeds mensen die nog nooit een Linssen hebben geprobeerd..... en dat MOET en KAN en ZAL anders......

 

Proef eens een echte Linssen.... dat smaakt vast naar meer!

 

Om iedereen die wel van plan is een kruiser aan te schaffen, maar nog nooit op een Linssen heeft gevaren, kennis te laten maken met deze topboten organiseert Linssen Yachts nu alweer voor de zesde keer de Linssen in Water Boat Show. Het mooie van zo'n in water show is dat alle boten in hun natuurlijke omgeving te bewonderen zijn, in het water namelijk. De Linssen in Water Boat Show is bedoeld om eens lekker van zo'n echte Linssen te proeven. Ga er een stukje mee varen en ervaar zelf het comfort, de koersvastheid, het bedieningsgemak en de hoge afwerking. Het aardige is: die Linssen's hebben een grote tank gekoppeld aan een laag verbuik..... dus even een proefvaartje maken richting Frankrijk of Denemarken.... moet kunnen toch?! Proviand mee, wat mooie flesjes in de koeler en gaan met die..... Linssen.

 

Natuurlijk mag je ook gewoon een wat kortere proefvaart maken, daar liggen ze tenslotte voor. Er zijn sowieso flink wat schepen aanwezig die je kunt testen, zowel nieuw als gebruikt. Het event gaat dit weekend plaatsvinden dus.... het is ook nog eens supermooi weer. Wat kun je als schipper nou meer wensen? Een Linssen onder je kont en de zon op je kop?!

 

De Linssen in Water Boat Show wordt gehouden van vrijdag 23 tot en met maandag 26 mei in Maasbracht. Meer info als de aanwezige schepen, route en openingstijden vind je op www.linssenyachts.com Een mooie proefvaart toegewenst!

 

 

 

 

foto's met dank aan Linssen Yachts