Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Kom ook naar de ONJ Bootshow!

Kom ook naar de ONJ Bootshow!

Woensdag 20 augustus 2014

Er is GOED nieuws voor iedereen die een motorjacht zoekt maar niet zo'n drijvende caravan wil hebben. Je kent ze wel van die vaak wat oudere witte motorjachten met op het achterdek een 20 jaar oude tuinset van de Leenbakker. Aan boord een TV (geen flatscreen natuurlijk) waardoor de boot lekker uit het lood hangt...... Gordijntjes voor de ramen en niet te vergeten het keukenblok met echte tegeltjes..... Zoek jij dit NIET dan moet je vooral even verder lezen!

 

ONJ Werkboten: lekker stoer, lekker robuust en toch comfortabel!

 

Jij zoekt dus geen opa en oma boot. Mooi want door de vergrijzing varen er daar al meer dan genoeg van rond. Jij zoekt wat anders. Iets dat wat meer linkt naar echte schepen. Jij zoekt een stoere boot die lekker robuust en zeewaardig aanvoelt maar waar je toch ook comfortabel mee het water op kan..... Bestaat dat überhaupt wel vraag jij je af?!

 

Jazeker wel, ONJ Werkboten uit Weesp bouwt al jaren boten die qua design en uitstraling de naam 'werkboot' eer aan doen. Stuk voor stuk stoere schepen die uitstraling combineren met comfort en vaargemak. Wat te denken van de ONJ Loodsboot 770?!?!?? Een juweeltje van een motorboot waar je zo een paar dagen mee weg kunt. Hou je meer van open varen dan is de ONJ Werkboot 770 wat voor jou, net even wat anders dan een sloep en toch super om mee te varen. Daarnaast heeft ONJ nog een hele range aan andere fraaie schepen die allemaal echt thuishoren op elk vaarwater.

 

Het mooie is dat je nu zelf een ONJ kunt ervaren. Kom daarom naar de ONJ Bootshow op zaterdag 30 en zondag 31 augustus. Locatie, het terrein van de ONJ werf te Weesp (aan de Vecht). Check voor meer info: www.onj.nl

 

 

 

foto met dank aan ONJ Werkboten