Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Nog 2 dagen en dan..... HISWA!

Nog 2 dagen en dan..... HISWA!

Maandag 9 maart 2015

Het is alweer bijna tijd voor de HISWA Amsterdam Boatshow. Nog twee nachtjes slapen en de RAI Amsterdam staat weer stijf van de watersport nieuwtjes, watersport activiteiten en al het andere dat met watersport te maken heeft. Wist jij dat dit alweer de 60ste editie is van deze populaire Watersportbeurs? Een reden te meer om naar Amsterdam te karren!

 

60 x HISWA, en dat is niet voor niets!

 

Wellicht heb je het her en der al voorbij zien komen: de HISWA wordt dit jaar voor de 60ste keer gehouden. Sommige media proberen een beetje nostalgisch te doen door je te vragen naar je mooiste HISWA herinnering...... Onzin natuurlijk! Mooie herinneringen heb je aan feesten, vakanties, je huwelijk, de geboorte van je kind..... je eerste bootje... maar niet aan een beurs. Op een beurs kom je niet om herinneringen op te halen, op een beurs kom je om vooruit te kijken. Je zoekt iets nieuws voor je boot, je zoekt ideetjes, je zoekt jouw nieuwe BOOT! 

 

Voor de watersporters die herinneringen willen ophalen zal de HISWA ongetwijfeld iets hebben bedacht. Voor de watersporters die dit seizoen lekker het water op willen en vooruit kijken.... staat de HISWA stijf van informatie. De editie 2015 biedt een compleet scala van alles dat de watersport in Nederland te bieden heeft. Schitterende zeiljachten, stoere motorboten, snelle RIB's, handige accessoires, prima zittende kleding en ga zo maar door. Natuurlijk is ook dit jaar het activiteiten paviljoen het spectaculairste stukje HISWA met diverse demonstraties en mogelijkheden e.e.a. ook eens zelf te proberen. Hartstikke gaaf voor de jeugd (want die zijn niet nostalgisch, die willen ook vooruit) en lekker voor de ervaren watersporter om eens zijn/haar scope te verbreden. Dus ook dit jaar weer heel veel leuks en interessants voor ons watersporters. Het is niet voor niets dat dit de 60ste editie van de HISWA is, dan toe je toch ergens iets goed!

 

Van 11 t.m. 15 maart moet je in Amsterdam wezen!

 

Meer info als de openingstijden (niet onbelangrijk), ticketprijzen (pinpas mee dus), noviteiten (er is veel nieuws), de deelnemerslijst (ook dit jaar weer veel grote namen en topmerken) en diverse persberichten (de redacties hebben niet stil gezeten) vind je op de zeer uitgebreide site van de HISWA: www.hiswarai.nl 

 

 

 

foto met dank aan Hiswa Amsterdam Boat Show