Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2024
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
In the Heart of the Sea...... wauw!

In the Heart of the Sea...... wauw!

Woensdag 25 november 2015

We hebben een waanzinnige uitgaanstip voor je aankomende december. Op 10 december aanstaande gaat de film 'In the Heart of the Sea' in diverse bioscopen in Nederland in première en dat is er eentje die jij en ik als botenliefhebbers moeten zien. Waarom? Lees snel verder, dan geven we je een paar goede redenen WAAROM!

 

Waargebeurd verhaal!

 

De film 'In the Heart of the Sea' is het waargebeurde verhaal van de opvarenden op de walvisvaarder genaamd 'Essex' uit het Amerikaanse Nantucket. Dit zeilschip werd in de winter van 1820 bruut aangevallen door een wraakzuchtige walvis. Deze aanval was zo uniek en zo tot de verbeelding sprekend dat Herman Melville zijn wereldberoemde boek 'Mody Dick' op deze gebeurtenis inspireerde. De film is gemaakt door topregisseur Ron Howard (jawel Ritchie uit jaren 50 sitcom Happy Days) die eerder films als Backdraft, A Beautiful Mind en Apollo 13 regiseerde.

 

Moet je je voorstellen: het is 1820 en je bent een matroos op een walvisvaarder. Op weg naar de visgebieden word je schip ineens aangevallen door een reusachtige walvis (een potvis om precies te zijn). Je probeert wanhopig met je crew de walvis van je af te houden. Tevergeefs. Je schip zinkt en je belandt met de overlevenden in een paar walvissloepen. Het vervolg? Een strijd van leven op dood! Dit waargebeurde verhaal is briljant verfilmd door Ron Howard. Eindelijk weer eens een film die de moeite van het kijken meer dan waard is. Vanaf 10 december in de bioscoop in 3D.

 

Een film vol schitterende shots van oude zeilschepen en het nautische leven van 200 jaar terug. PRACHTIG!

 

De Nederlands ondertitelde trailer vind je hier: http://wwws.ww.warnerbros.com/portal_nl/#/home/intheheartofthesea

 

De officiële trailer staat hier: https://www.youtube.com/watch?v=8L4KvJv_O-c

 

 

 

foto met dank aan Warner Bros